Відгуки про відеоуроки з ПДР України та основ безпеки дорожнього руху

Клацніть по кнопці "Комментариев", щоб написати свій відгук або прочитати існуючі відгуки

Comments: 127
  • #127

    Андрій (Tuesday, 19 March 2024 08:41)

    А є відповіді на зошит з пдр?

  • #126

    Мироненко Сергій (Sunday, 21 May 2023 15:13)

    Дуже дякую, Ваші відкоуроки просто супер! Здав екзамен з 1 разу, 20 із 20!!!

  • #125

    Larisa (Monday, 30 January 2023 08:50)

    Дякую, дякую, дякую, допомогли))

  • #124

    Larisa (Monday, 30 January 2023 07:14)

    Встановити неможливо, додзвонитися неможливо!

  • #123

    Максим (Monday, 28 November 2022 15:10)

    Дуже вдячний Вам за курс. Переглядав Ваші уроки в ютубі та думав зроблю собі підписку. Записався в автошколу і дуже зрадів коли виявилось, що автошкола співпрацює з Вами. Завдяки Вашим матеріалам вивчив ПДР і таким чином підготувався до теоретичного іспиту, який склав з першої спроби. Дуже зручно , що я сам обираю темп навчання. Захотів прискорив відео, захотів уповільнив, зупинив, перемотав і т.д. Дуже круто. Дякую Вам за роботу. Зручно було переглянувши відео відвідати заняття в автошколі , щоб закріпити деякий матеріал. Якби я ходив тільки в одну автошколу(offline) іспит ніколи би не здав. Завдяки Вашій автошколі отримав 95-97 % знань. Щиро дякую! P.S. Мені сподобалось , що коли виникали проблеми в роботі сайту чи застосунку мені відповідали та ці зауваження приймали до уваги. Гарний сервіс!!!

  • #122

    Ганна (Wednesday, 04 May 2022 11:29)

    За кермом уже майже 2 роки. Їжджу всюди. І по Києву, і по трасі. Ніяких проблем не виникає взагалі!

    Теорію проходила тільки за відеоуроками пана Євгена, підготовка до теоретичного іспиту також була за відеокурсом. Придбала їх одразу в пакеті.

    Зручно, тому що обирала час занять сама і могла передивлятися складні моменти по декілька разів, щоб зрозуміти та запам'ятати. Ніхто в автошколі не повторював би стільки разів, скільки треба мені. До того ж я краще засвоюю, коли маю власний детальний конспект. Запис можна зупинити будь-якої миті.

    Якісно підібраний матеріал, тому навіть дуже далека від цього людина в змозі все опанувати без проблем. Пан Євген використовує цікаві асоціації, такі, як із сигналами регулювальника, які легко запам’ятати. Проїзд перехресть показується з усіх боків, тому розумієш усю дорожню ситуацію.

    Завдяки тому, що це мультфільми зі звуковим оформленням, виникає ефект присутності. Я на дорозі інколи навіть «бачу» шматочки уроків. Дуже допомагає в житті.

    На мою думку, краще, ніж тут, я би правила не вивчила. Однозначно рекомендую!

  • #121

    Євгеній Максименко (Friday, 28 January 2022 08:43)

    Щиро вдячний Вам за цей коментар. Нехай Господь береже Вас на всіх дорогах!

  • #120

    Олександр (Friday, 28 January 2022 08:16)

    Доброго дня!
    Купив "Скласти іспит с першого разу" ще понад 2 місяці тому.Виникла проблема при скачці, написав Євгенію. Він позвонив і вирішив мою проблему.Дуже задоволений викладанням матеріалу, підтримкою адміністратора. В цьому місяці їздив здавати в мрео.Здав все з першого разу.Дуже дякую, все дуже сподобалося!!!
    Всім рекомендую)
    Особисто дякую, Євгенію!)
    Купляв для себе, щоб знати добре правила, тепер знаю)

  • #119

    Максименко Євгеній (Sunday, 28 November 2021 10:44)

    Додатковий код активації коштує в залежності від замовленої комплектації курсів. Наприклад, для курсу ПДР на ДАНИЙ МОМЕНТ 110 грн.

  • #118

    Віктор (Sunday, 28 November 2021 09:32)

    "(тобто Ви повторно не курпяєте курси, а тільки код активації, який коштує недорого"
    Скільки? Дякую!

  • #117

    Анатолій (Thursday, 29 April 2021 07:15)

    Дякую за чудовий практичний зошит. Сподобалися в ньому практичні задачі з малюнками, які помагають не просто зазубрити правило а зрозуміти його суть. Дякую вам за вашу працю!

  • #116

    Евгений Максименко (Friday, 16 April 2021 12:48)

    Напишите на почту pravpoka@ukr.net

  • #115

    Ирина (Friday, 16 April 2021 12:12)


    Здравствуйте . Как можно получить ваш видеокурс на флешке в Италии?

  • #114

    Євгеній Максименко (Tuesday, 06 April 2021 09:37)

    Добрий день! Терміну дії ключа немає, діє безстроково, якщо не будете міняти комп або перевстановлювати Windows. Якщо ж будете це робити, один додатковий код активації надається безкоштовно, інші - за собівартістю (тобто Ви повторно не курпяєте курси, а тільки код активації, який коштує недорого)

  • #113

    Евгений (Tuesday, 06 April 2021 09:33)

    Добрый день.
    Подскажите пожалуйста, какой срок после приобритения лицензии ключ действителен?
    Т.е. через какой срок придется покупать новый ключ для доступа к материалам?

  • #112

    Евгений Максименко (Friday, 26 March 2021 12:07)

    Эти билеты пока являются "государственной тайной", МВД их никому не показывает и комментариев не дают. Как только они станут достоянием общественности, сделаем конечно

  • #111

    Vlad (Friday, 26 March 2021)

    Здравствуйте. Будет ли обновлен видеокурс по решению билетов, всвязи с изменением некоторых экзаменационных вопросов 6 апреля 2021г.?

  • #110

    Евгений Максименко (Thursday, 25 March 2021 14:03)

    По Вашим вопросам позвоните пожалуйста 0679446019. Практически все, что Вы написали можно решить. Писать долго

  • #109

    Алексей (Thursday, 25 March 2021 12:12)

    Здравствуйте!
    Объясните, пожалуйста, более детально каким образом я как покупатель получаю доступ к видеоматериалам? Из информации удалось найти только гневный комментарий Юрия, что это определенное ПО, которое требует ключ. В таком случае возникает ряд вопросов:
    1-поддерживает ли это ПО windows 10 с его последними обновлениями?
    2-я работаю на двух ПК + телефон и в идеале хотелось бы иметь доступ к купленным материалам отовсюду
    3-переодически приходится переустанавливать ОС, также мне могут менять рабочий ноутбук - доступ к материалам будет слетать? что делать в таком случае? есть ли другие решения активации доступа?
    Интересует курс ""Права під ключ" на базі лекцій з ПДР", понравилось два доступных видео из этой серии.
    Дополнительно хочу уточнить по данному курсу:
    В описании указано "28ч" материала - сколько лекций из АШ сюда включено и раскрыты ли все темы ПДД Украины на 2021 год?
    Спасибо за ваш труд!

  • #108

    Олена Рябошапка (Thursday, 19 November 2020 12:04)

    Почитавшу останні пости, звертаюся до Юрія. Я нещодавно замовила курс "Права під ключ" на базі відеоуроків, а хотіла лекції, як і Ви. Мені "жива" подача матеріалу також подобається більше. Звернувшись до Євгена і пояснивши ситуацію, я отримала від нього курс "Права під ключ" на базі лекцій БЕЗКОШТОВНО. Якщо ви нормально до людей відноситеся і до вас буде нормальне відношення. А курси у Євгена чудові, відеоуроки також дуже подобаються. Нехай всім щастить

  • #107

    Євгеній Максименко (Thursday, 19 November 2020 10:42)

    Ви отримали те, що замовили, тобто відеоуроки. А посилання мені прислали на мою відеолекцію. Якщо треба був курс з відеолекціями, що це курс "Права під ключ" на базі лекцій, його треба було б замовити і отримали б лекції, які Вам сподобалися. Якщо не розібралися, телефон у мене завжди включений. Навіть в ситуації коли людина помилково щось замовила, можна відмінити замовлення і в "ручному" режимі відправити те, що людині потрібно. Все можна вирішити, якщо просто зателефонувати. З приводу додаткових ключів також можна вирішити, якщо просто пояснити ситуацію (перевнановив Windows, згорів жорсткий диск тощо), даємо додатковий ключ безкоштовно. Отже, якщо Ви отримали не той товар, що хотіли отримати або хочете щось вирішити, варто просто зателефонувати. Незважаючи на те, що Ви вилили на мене відро помиїв, на мій погляд незаслужено, я готовий Вам надати безкоштовно той матеріал, який Ви хотіли дивитися (на базі лекцій) але помилково замовили інший. Просто позвоніть

  • #106

    Юрій (Wednesday, 18 November 2020 23:42)

    "Вкрасти" матеріали? Я купив ваш курс і переглядав його. Дуже розчаровує те, що ви так відноситеся до покупців: мало того, що ви НЕ попереджаєте до покупки курсу про необхідність повторного придбання ключів при, наприклад, перевстановленні операційної системи (у більшості нормальних програм є можливість "відв'язати курс від старого пристрою та активувати на новому).
    Що стосується подачі. Я придбав курс після цього відео: https://youtu.be/VFU1RLOSyL8, де інформація подана дуже добре і це відео я вважаю найкращим матеріалом по ПДР, який я зустрічав. Але, у платних курсах взагалі інша подача матеріалу. Хоча посилання на платні курси було (і є досі) під самим відео, що вводить покупця в оману щодо змісту курсів. Краще б написали, що це "аудіокнига про правила дорожнього руху з 3D-візуалізацією". Тоді я б не став його купувати - правила я і сам можу почитати.

  • #105

    Євгеній Максименко (Wednesday, 18 November 2020 07:12)

    Дякую Юрій, що знайшли час написати цей відгук. Чесно кажучи, я не розумію чим відео на YouTube за якістю та подачею відрізняється від платного контенту. Те, що Ви пишете, що в решті курсу «сухе зчитування ПДР монотонним голосом», на відміну від YouTube Ви відверто брешете, голос той самий і подача та ж сама. А відгук цей Ви написали очевидно через те, що через встановлений захист не змогли вкрасти наші матеріали. На все добре!

  • #104

    Юрій (Tuesday, 17 November 2020 23:29)

    Не раджу купувати ці курси. І ось чому:
    1. Якщо ви як і я подивилися урок автора на ютуб, та вирішили купити його курси, тому що вам сподобалася подача, де був не просто сухий розбір правил, а реальні приклади з життя - ви, швидше за все, розчаруєтеся. У курсах, на відміну від відео, є тільки зачитування ПДР монотонним голосом, ілюстроване 3Д-моделями. Ніяких живих прикладів,
    2. Реалізація курсу показує що автору абсолютно байдужі покупці його курсу. Курс дуже складно запустити, потрібно надавати права адміністратора якийсь незрозумілій програмі, яка ще й відправляє дані в інтернет (і взагалі-то це небезпечно, тому що така програма може збирати будь-які дані на вашому комп'ютері). Активувати її можна тільки один раз (якщо побажаєте використовувати її на іншому ПК, або навіть просто, перевстановите систему на вашому ПК - купуйте ключ ще раз). Крім того, коли ви спробуєте запустити курс, то програма може вимагати від вас закрити якісь з ваших програм (які можуть бути вам потрібні), без цього курс не запуститься.
    За підсумком маємо, що автори готові повністю наплювати на ваше зручність заради того, щоб їх курс не був нелегально скопійований. Їх можна було б зрозуміти, але більшість нормальних авторів так не робить, і не дивлячись на те, що їх курси піратів, у них є продажі та дохід, тому що нормальні люди підтримують хороших авторів і завжди платять за отримані знання.

    Висновок: немає ніякого сенсу купувати ці курси, простіше витратити 15 гривень на книжечку з правилами дорожнього руху. А якщо є незрозумілі моменти - завжди можна знайти роз'яснення у ютуб/інтернеті. Так і запам'ятаєте краще. А ще краще підіть в хорошу автошколу.

  • #103

    Евгений Максименко (Friday, 12 June 2020 11:41)

    Премного благодарен за комментарий и пожелания! Всего Вам самого хорошего!

  • #102

    Анжелика (Friday, 12 June 2020 11:37)

    Мне повезло. На просторах интернета я нашла курсы-видео уроки Евгения Максименко. Когда училась в автошколе информации не хватало, ведь обучаясь в группе всегда есть моменты , в которых ты не уверен, что понял правильно. А результат - либо сдал, либо нет... Благодаря именно этим курсам, удалось всё сдать с первого раза и главное сформировалось понимание как и почему нужно действовать именно так. Благодарю Евгений Вас и Вашу команду за Ваш труд!!! Уже прошло много лет как я с правами, но периодически вместе с обновлениями курсов и я обновляю знания ПДД. Крепкого Вам здоровья, творческого вдохновения и хороших людей рядом!

  • #101

    Евгений Максименко (Monday, 25 May 2020 22:22)

    Этот курс сделан на основании вопросов в онлайн автошколе «Час», где используются актуальные на данный момент экзаменационные задачи

  • #100

    Надя (Monday, 25 May 2020 22:02)

    Здравствуйте, подскажите, пожалуйста, сейчас курс "Навчаємося вирішувати тести з ПДР України" по какой книге ?

  • #99

    Наталья (Thursday, 09 April 2020 09:25)

    Большое спасибо Евгений за ваши уроки. Во время карантина очень актуально

  • #98

    Євгеній Максименко (Monday, 03 February 2020 10:32)

    Дуже Вам дякую Наталія за такі слова, успіхів Вам!

  • #97

    Наталія (Monday, 03 February 2020 10:15)

    Євгеній! Я Вам безмежно вдячна за відеоуроки. Високопрофесійно, легко, доступно, передиляючи, неможливо зупинитися, тому, що дуже цікаво. Завдяки Вашим урокам, я швидко вивчила правила і здала на права, в автошколах все в усній формі, а відеоуроки для новачків, як повітря. Щиро Вам дякую за Вашу працю. Ви УМНІЧКА, Ви СУПЕР!

  • #96

    Євгеній Максименко (Thursday, 02 January 2020 13:39)

    Дякую Володимир за відгук! Нехай щастить і Вам!

  • #95

    Володимир (Thursday, 02 January 2020 13:27)

    Дякую пан Євген за уроки! 26 грудня отримав права дякуючи передусім Вашим урокам! Вітаю з новим роком та бажаю творчих успіхів у Вашій нелегкій справі!!!

  • #94

    Євгеній Максименко (Friday, 05 April 2019 13:31)

    Luda, Вам можна порадити звернути увагу на курси "4 в 1" або "Права під ключ". І той, і інший курси Вам точно підійдуть. Дякую!

  • #93

    Luda (Sunday, 24 March 2019 17:59)

    Добрий день! Пiдскажiть будь-ласка, який менi курс краше обрати, так як я лише на наступний рiк хочу йти на навчання до автошколи, але вже хочу багато чого дiзнатися. Дякую!

  • #92

    Євгеній Максименко (Thursday, 21 February 2019 12:13)

    Большое спасибо Вам, Михаил за оценку работы. Буду и дальше продолжать работу в этом направлении

  • #91

    Михаил (Thursday, 21 February 2019 11:50)

    Я сотрудник Волчанской автошколы. В связи с своей профессиональной деятельностью пересмотрел очень много видеоматериалов которые бы помогали в проведении лекций по пдр , но большинство из них либо устарели либо освещают материал не в полном объёме. Ваши видео уроки, это не только квалифицированная информация для студентов , но и наглядное пособие как НУЖНО проводить лекции начинающим преподавателям пдр ! С уважением к автору .

  • #90

    Сергей (Wednesday, 12 September 2018 08:35)

    Добрый день. Я являюсь водителем почти два года, в начале января 2017 приобрел курсы ПДР, тесты, а так же курсы безопастного вождения на данном сайте и хотел бы поделиться своим мнением.

    Уроки сделаны очень профессионально, мало того что теория излагается очень доступно, дак и в дополнения мы видем интерактивные ролики, максимально раскрывающие темы.

    Я пробовал искать аналоги, уроки на youtube и т.д., но скажу честно что лучшего я не нашел. А учитывая что стоимость этих курсов очень маленькая, я настоятельно рекомендую приобрести курс всем тем, кто дейстивтельно заинтересован получить жизненно необходимые знания по вождению, безопастности и культуре.

    Я уверен, что приобретя курс, вы ни капли не пожалеете, а только сделаете себя лучше.

    Всем желаю удачи и успехов.

  • #89

    Андрій (Friday, 03 August 2018 10:44)

    Всім привіт. На прива здав з першого разу.
    Чудовий матеріал, особливо, якщо Вам прийшлось пропустити деякі заннятя і потрібно наганяти матеріал. Або є якісь моменти які потрібно прояснити.
    Дякую автору!

  • #88

    Євгеній Максименко (Thursday, 02 August 2018 09:39)

    При створенні відео я навмисно зробив озвучку повільною тому, що швидкість засвоєння матеріалу у різних людей відрізняється, ми працюємо на широку аудиторію. Наразі проблема зі швидкістю програвання відео вже вирішена, його можна дивитися на будь-якій зручній швидкості.

  • #87

    Андрій (Friday, 27 April 2018 10:35)

    Уроки гарні. Але...
    Автор розповідає дуже повільно, і хоча в налаштуваннях ПО можна виставити швидкість відео, насправді воно не працює. Звук сильно спотворюється і зрозуміти про що розповідається майже неможливо, чим більші швидкість тим більше спотворення.
    Використати свій програвач, природньо що не можна.

  • #86

    Євгеній Максименко (Wednesday, 21 March 2018 13:39)

    І Вам дякую!

  • #85

    Сергій Сергійович (Wednesday, 21 March 2018 12:23)

    Дякую за прекрасні пояснення та відео по ПДР, так тримати!!!

  • #84

    Євген Денисенко (Thursday, 16 November 2017 19:15)

    Доброго дня, Євгене.
    У вівторок 14 листопада здавав іспити в сервісному центрі.
    Здав без жодної помилки. Отримав права.
    І це все завдяки вашим відео "Правила дорожнього руху" та "Тести з ПДР".
    Дякую вам за гарні наочні матеріали. Дійсно візуалізація дає найкращі результати в сприйманні матеріалу. Також особливо важливо, що ваші відео максимально наближені до іспиту в сервісному центрі. Це стосується і додаткових питань по безпеці водіння, медичної допомоги.
    Вам всього найкращого.

  • #83

    Євгеній Максименко (Tuesday, 14 November 2017)

    Дякую Василь Іванович за цей відгук. Я давно зрозумів, якщо роботу робити з душею і робити те, що подобається самому, це буде подобатися й іншим людям. І користуючись нагодою, хочу повідомити всім моїм колегам, що на нашому сайті з’явився ще один продукт саме для викладачів. Це навчально-методичний комплекс "ПДР для викладачів", який спеціально призначений для проведення занять в навчальній аудиторії автошколи. Дізнатися про нього всі охочі зможуть на сторінках цього сайту. Всім дякую за співпрацю!

  • #82

    Василь Іванович, Лубни (Tuesday, 14 November 2017 12:21)

    Я читаю ПДР в коледжі. Користуюсь відеоматеріалами вже третій рік і кожен раз дякую автору за його неоціненний труд - студентам, які цього прагнуть, за дуже короткий час вдається засвоїти програму ПДР. Автору велике спасибі, а решті рекомендую - ні в якому разі не пошкодуєте.

  • #81

    Назар (Monday, 23 October 2017 07:36)

    Дякую! Ви молодці!
    Дуже радий що знайшов вас. Правильний і зрозумілий підхід. Головне, що ви робите це щиро і працюєте з любов'ю для людей, це відчувається і передається через вашу не легку працю (відео в 3D, роботчий
    зошит, розумні поради...), все виважено і продумано. Нехай вас благословить Господь і допомагає вам у майбутньому. Вдосконалюйтесь і надалі, все робіть від щирого серця і з любов'ю. І це оцінять і
    винагорода знайде своїх власників.

  • #80

    Галина (Sunday, 01 October 2017 22:00)

    Дякую автору за уроки! Доступно і зрозуміло пояснюєте. Відразу відчувається, що зроблено викладачем.

  • #79

    Володимир (Tuesday, 15 August 2017 09:13)

    Без автошколи можливо отримати права? Реально бачу, що Ваша робота явно це дозволяє зробити. Не рахуючи практичного водіння.

  • #78

    Елена (Wednesday, 24 May 2017 22:27)

    Спасибо Вам большое Евгений, сегодня получила права. Уроки очень помогли!